Siirry suoraan sisältöön

Erikoinen hotelli Suomessa talvimatkailijalle

Erikoinen hotelli Suomessa tarjoaa esimerkiksi iglun huoneeksi.

Erikoinen hotelli Suomessa ei ole mikään harvinaisuus. Suomessa Lappi on suosittu lomakohde etenkin talvisin laskettelukauden aikaan ja se näkyy monipuolisessa palvelu- ja elämystarjonnassa niin kotimaan, kuin ulkomaidenkin turisteja ajatellen. Majoituksen osalta on mahdollista valita elämys ja yöpyminen erikoisessa hotellissa tavanomaisen majoituksen sijaan. Lappi tarjoaa erikoisia, ainutlaatuisia ja elämyksellisiä vaihtoehtoja yöpymiseen Lapin suosittujen mökkien sekä hotellien ohella.

Iglu on erikoinen hotelli Suomessa

Yksi majoitusvaihtoehto on igluhotelli. Iglu on lasitettu hotellihuone, jossa sängystä voi ihailla silmien yläpuolella avautuvaa taivasta. Lapissa vuodenajasta riippumatta tarjolla on upeat näkymät. Kesällä aurinko ei laske ja saa ihailla yötöntä yötä. Syksyllä ruska tarjoaa upean väriloiston. Talvella taivaalla näkyy lukuisat tähdet ja parhaimmillaan upeat revontulet.

Suomen parhaat hotellit jäävät mieleen. Kemissä sijaitsee Lumilinna. Nimensä mukaisesti se on lumesta tehty linna. Lumilinnassa on mahdollista yöpyä Lumihotellissa. Lumihotelli on tehty lumesta ja jäästä. Lämpötila on noin 5 astetta ja makuupussit pitävät nukkujat lämpiminä. Huoneissa seinät on muotoiltu lumesta ja jäästä näyttävästi patsasmaisiin muotoihin.

Kerran elämässä kokemus

Lappi jo itsessään on luonnon suhteen ainutlaatuinen paikka, joka jokaisen suomalaisen kuuluisi päästä kokemaan edes kerran elämässä. Nämä majoitusvaihtoehdot vievät elämyksen vielä korkeammalle tasolle. Nämä erikoiset hotellit ovat varmasti myös kokeneen Lapin matkailijan näkökulmasta kerran elämässä kokemuksia. Eikä se ole mikään ihme. Ovathan nämä ainutlaatuisia.

Avainsanat: