Hotelli Alahärmä

Kun etsinnässä on Hotelli Alahärmä, kannattaa jatkaa lukemista. Me kerromme Alahärmän parhaista hotelleista ja niiden palveluista. Alahärmästä löytyy lukuisia hyviä hotelleja, joista voi valita sen itselleen sopivimman majoituspaikan. Alahärmässä poiketaan usein Power Parkissa huvittelun vuoksi, jolloin hotellimajoitus onkin loistava tapa yöpyä ja viipyä kohteessa hieman pidempäänkin. Pidätpä sitten arkisemmasta hotellista tai prameasta luksushotellista, löydät ne Alahärmästä.

Hotelli Alahärmä on mukava tapa majoittua

Hotelli Alahärmä – Lentohotelli

Lentohotelli on Kauhavalla sijaitseva persoonallinen hotelli. Hotellilta Alahärmään on vain noin 20 kilometriä. Hotellissa majoittautuu niin yksityisiä matkailijoita kuin työmatkalaisiakin. Siellä voi yöpyä historiallisissa puitteissa. Se sijaitsee vanhan varuskunnan alueella. Kun lennoston toiminta Kauhavalla loppui, sai rakennus uutta elämää hotellin muodossa, kun tilalle rakennettiin Hotelli Lennosto. Ravintola Alahärmä löytyy aivan pienen matkan päästä.

Hotellissa voi tietenkin majoittua, mutta se tarjoaa matkailijoille myös muita palveluja. Siellä on mahdollista pitää kokouksia ja saunailtoja, sillä hotellissa on hyvät kokous- ja saunatilat. Päärakennus on rakennettu vuonna 1929. Sieltä löytyy muun muassa 200 henkilölle tarkoitettu auditorio. Siellä on myös pienempiä tiloja kokoontumiselle. Hotellissa on myös tunnelmaa täynnä oleva sauna ja lisäksi kabinettihuone.

Ravintola Alahärmä – Mäntylinna

Hotelli Alahärmä on paitsi hyvä tapa majoittua, mutta myös loistava mahdollisuus tyydyttää nälkää. Mäntylinnassa voit nauttia herkullista ruokaa hotellin ravintolassa. Mäntylinna on hotelli, joka sijaitsee kauniin luonnon keskellä Kangastossa. Siellä on myös hyvät mahdollisuudet urheilla luonnon keskellä. Mäntylinnaa ympäröi kaunis mäntymetsä, josta hotelli onkin saanut nimensä. Hiihtolatuja ja retkeilyreittejä lähtee aivan hotellin vierestä. Power park -huvipuisto sijaitsee noin 10 kilometrin päässä hotellilta.

Jos haluaa golfaamaan, löytyy golfkenttä vain noin viiden minuutin ajomatkan päästä hotellilta. Kun haussa on Hotelli Alahärmä ja haluat yhdistää urheilun lomailuun, on Mäntylinna hyvä vaihtoehto. Hotellissa on yhteensä 19 huonetta. Ne sijaitsevat kolmessa kerroksessa ja ovat varsin kodikkaita.

Huvivaltio Power Park

Huvivaltio Power Park on paikka, jossa pääsee sekä huvittelemaan, että majoittumaan. Se sijaitsee Härmässä. Siellä pääsee huvittelemaan Suomen ehkä erikoisimpaan huvipuistoon. Myös todella kaunis kartingrata löytyy kyseisestä paikasta. Euroopan suurimpaan sisäkartinghalliin pääsee ajelemaan Huvivaltiossa. Majoittuminen onnistuu Huvivaltiossa joko mökissä tai hotellissa. Jos sadepäivä yllättää lomallasi, hyvä vaihtoehto viihtymiseen on Galaksino. Siellä voit voittaa lisää rahaa lomabudjettiisi.

Huvivaltio on paikka, josta löytyy tietysti myös hevoskeskus, jossa pääset ihastelemaan sen asukkeja. Siellä pääsee myös kokeilemaan ratsastusta. Huvivaltion alueella on myös leirintäalue, joten mahdollista on majoittua myös omassa asuntoautossa tai asuntovaunussa. PowerPark on siis melko monipuolinen ja viihdyttävä viihdekeskus.

Hotelli Alahärmä – Härmän kylpylä

Jos hotelli Kauhava on suunnittelemasi yöpymiskohde, kannattaa harkita Härmän kylpylää. Siellä pääsee yöpymisen lisäksi pulikoimaan kylpylän moniin altaisiin. Siellä on myös mahdollista nauttia kylpylän tarjoamista hoidoista. Hotellin ravintola puolestaan tarjoilee herkullista ruokaa. Hotellissa on 150 huonetta ja 420 vuodepaikkaa. Hotelli on savuton, joten tupakansavusta siellä ei tarvitse kärsiä.

Hotellin rakentamisessa on pyritty käyttämään allergiaystävällisiä materiaaleja. Näin ollen allergisten on mahdollista yöpyä hotellissa mukavissa olosuhteissa. Hotellista löytyy perhehuoneita, kahden hengen huoneita ja sviittejä. Hotellihuoneen hintaan sisältyy allasalueen vapaa käyttö, kuntosali ja buffet-aamiainen.

Hotelli Alahärmä on siis monipuolinen yöpymisvaihtoehto, mikäli valitset yöpymiseen Härmän kylpylän. Kylpylässä viihtyy taatusti lapsetkin. Siellä järjestetään myös vapaa-ajan ohjelmaa. Asiakkaat voivat käyttää vapaasti myös vaatehuoltotilaa ja lukusalia. Lukusalista löytyvät päivän lehdet ja kirjoja. Kylpylän tiloissa on monia ravintoloita. Muun muassa Koti Pizza sijaitsee kylpylän tiloissa. Kylpylässä on mahdollisuus piipahtaa myös hieronnassa.