Lentohotelli Kauhava toimii historiallisissa tiloissa

Kauhavan lentohotelli

Lentohotelli Kauhava on rentouttava ja omaa tyyliään noudattava, historiallisissa tiloissa toimiva majapaikka. Entisen varuskunnan alueella toimiva hotelli majoittaa työ- ja huvimatkoilla olevia ihmisiä ja sieltä löytyy myös muita palveluita tukemaan toimintaa, esimerkiksi sauna- ja kokoustiloja kuten myös ravintola- ja vapaa-ajan palveluita. Kauhavan lennoston loppuminen vuonna 2014 ei saanut siis aluetta hiljentymään vaan rakennukselle keksittiin uutta käyttöä, varsin onnistuneesti.

Lentohotelli Kauhava hurmaa kävijänsä

Linnaksi nimetty päärakennus itsessään on rakennettu 1929 ja se huokuu tunnelmaa eivätkä vuodet ole saaneet sitä vähenemään. Hotellina se alkoi toimia vuonna 2015 ja remontoinnin yhteydessä sinne tehtiin muun muassa 200 paikkainen auditorio sekä pelihuoneita. Pelihuoneet pitävät sisällään biljardipöydän sekä golf- ja rallisimulaattorit. Tekeminen ei lopu kesken kaiken ikäisiltä matkalaisilta.

Myös huoneisiin Hotelli Kauhava on luonnollisesti panostanut ja mukavissa sängyissä saakin maistuvat yöunet, joiden voimalla jaksaa touhuta päivän askareet. Huoneista on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, kuten Linna Premium, jonka varustuksiin kuuluvat suihku, wc, televisio ja kirjoituspöytä. Hintaan kuuluu myös aamiainen ja liinavaatteet. Hinnat huoneilla ovat varsin maltilliset ja alle sadalla eurolla majoittuu kaksi ihmistä huoneeseen erittäin mukavasti.

Kiinnostaako yöpyminen armeijatunnelmissa?

Jos haluaa kokea jotain uutta tai ehkä verryttää muistiaan, on mahdollista yöpyä myös Komppania Hostelin tiloissa, jotka ovat entisen tukikohdan huoneita. Niissä saa viettää aikaansa rehdissä armeijahengessä. Huonevaihtoehtoja löytyy joko kahden, neljän ja kuuden hengen huoneet. Näissä ei luonnollisestikaan ole omia wc-tiloja vaan pesutilat ovat yhteiskäytössä.

Avainsanat: